2016-2017 Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans-Doktora Programlarına Öğrenci Alımı, Kontenjan Ve Başvuru Koşulları

> Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans programlarına başvurularda yabancı dil şartı aranmamaktadır.

> Enstitümüz Doktora programlarına başvurularda yabancı dil belgesi ön kayıtlarda ibraz edilmek zorundadır. Belgeyi daha sonra getirme durumu söz konusu değildir.

> Ensitümüz Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına başvurularda (Türk Sanatı Anabilim Dalı hariç) bölüm şartı aranmamaktadır. Fakat farklı alandan başvuran aday, kesin kayıt hakkı kazanarak kayıt yaptırması durumunda 1 (bir) yıl Bilimsel Hazırlık almak zorundadır.

> Mülakat Yerleri ve tarihleri ile ilgili bilgiler, internet sayfamızda ilan edilecektir.

> 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans-Doktora Programlarına Öğrenci Alımı, Kontenjan Ve Başvuru Koşulları için tıklayınız.