2017-2018 GÜZ DÖNEMİ KATKI PAYI, KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇME İŞLEMLERİ

-> 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇME İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

-> BİLİMSEL HAZIRLIK PROGRAMINDAN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİMİZ (İLAN EDİLECEKTİR) DERS KAYITLARI ENSTİTÜ TARAFINDAN YAPILACAĞINDAN DERS SEÇİMİ YAPMAYACAKLARDIR.

-> KATKI PAYI

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılından itibaren normal öğrenim süreleri değişmiş ve harç yatırması gereken öğrenci durum bilgisi güncellenmiştir.

Katkı Payı Yatırma Başlangıç - Bitiş Tarihleri: 21 Ağustos-18 Eylül 2017

• Enstitümüz lisansüstü programlarında öğrenim gören öğrencilerden normal öğrenim süresini (tezli yüksek lisans için 4 yarıyıl, doktora için 8 yarıyıl) aşanların katkı payı yatırmaları gerekir.

Dolayısıyla tezli yüksek lisans öğrencileri beşinci yarıyıldan, doktora öğrencileri dokuzuncu yarıyıldan itibaren katkı payı yatırmaya başlayacaklardır.

• Yabancı uyruklu öğrencilerimiz de 21 Ağustos-18 Eylül 2017 tarihleri arasında öğrenci numaraları ile harçlarını yatırabileceklerdir.

• Güz dönemi katkı payı ödemesi Yapı Kredi Bankası şubelerinden veya https://harc.marmara.edu.tr/ adresi üzerinden sadece 'Worldcard' özelliği olan kredi kartları ile online olarak yapılabilmektedir.

Kredi kartı ile ödeme yapılabilecek bankalara ait bilgiler aşağıda verilmiştir.

Albaraka Worldcard

Anadolubank Worldcard