Engelli Öğrencilere Yönelik Çalışmalar Hk.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın 18.09.2014 tarihli yazısında;

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü, engelli bireylerin üretkenliğini arttırmak ve toplumdaki diğer bireylerle birlikte sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla projeler üretmekte ve bu projeleri hayata geçirmek için çalışmalar yapmaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü'ne bağlı Engelliler Merkezinde ortopedik, görme, hafif işitme ve süreğen engelli bireylere yönelik açıköğretim, açık lise, E-KPSS, YGS-LYS vb. sınavlara haftanın belli günlerinde etüt çalışması yöntemi ile sınavlara hazırlanması planlanmaktadır." denilmektedir.

Bu kapsamda yapılması planlanan söz konusu etüt çalışmaları için Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık ve Geometri derslerini verebilecek bilgi ve yetkinliğe sahip olan ve gönüllü olarak etüt çalışmalarında görev almak isteyen Üniversite öğrencilerimizin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.