Öğretim Üyeleri ve Doktora Öğrencilerinin Dikkatine-Tez İzleme Komite Raporu (HAZİRAN)

- "Tez çalışmasına ilgili yarıyılda kayıt yaptırmayan öğrenci tez izleme komitesine alınmaz." ifadesi gereği 2016-Ocak ayında Tez Kayıt Formunu Enstitüye teslim etmemiş öğrenciler Md-27(4) gereği Tez İzleme Komitesine alınmayacaktır. Tez İzleme Komitesine alınmayan öğrenci başarısız sayılacaktır.

- Doktora Öğrencileri, Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 27(4) ve 27(5) maddeleri uyarınca 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Haziran raporlarını, 30.06.2016 mesai bitimine kadar Enstitüye teslim etmek zorundadır. 30 Haziran 2016 tarihinden sonra verilecek olan raporlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

- Doktora Tez İzleme Komitesi raporunun, salt çoğunluğun imzası ile teslim edilecek olması durumunda, katılamayan üyenin mazeretinin bildirilmesi gerekmektedir. Üst üste iki kez, aralıklı olarak üç kez Tez İzleme Komite toplantısına katılmayan üyenin, üyeliği düşecektir.

Tez İzleme Komitesi Raporu için tıklayınız.