Tez Savunma Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

Tez Savunma Sınavına girecek öğrenciler;

- "Tez Savunma Sınav Jürisi Belirleme ve Tez Teslim Formu"

- Bir adet basılı tezi (YÖK'ün yazım kurallarına uygun şekilde yazılmış) Enstitüye teslim etmesi gerekmektedir.

--> Bu teslim işlemlerinin ardından Enstitü Yönetim Kurulunda görüşülerek Jüri Üyeleri onaylanan öğrenciler, ilgili üyelere Jüri Tez Teslim tutanağını imzalatarak tezlerini teslim ederler. En son jüri üyesinin tezi teslim aldığı tarihten itibaren en erken 10 gün sonra Tez Savunma Sınavına girilebilir.

--> Tez Savunma Sınavının yapılacağı tarih ve saat bilgisi tez danışmanı tarafından Sınav Rezervasyon Formu doldurularak Enstitüye bildirilmelidir.

--> Öğrenci Jüri Tez Teslim Formunu danışman ve üyelere imzalattıktan en geç 1 (bir) gün sonra Enstitüye teslim etmelidir.

--> Düzeltilmesi Gerekli kararı verilen öğrenci II.Tez Savunma Sınavına girmek için de tezi ve jüri tez teslim formu ile beraber - Tezin 1 adet dijital kopyası (CD ile) - (İntihal Kontrol Programı raporu alınmak üzere) Enstitüye teslim etmelidir.

NOTLAR:

1- Tezin savunulabileceği son tarih kesinlikle aşılmamalıdır. Bu sebeple işlemlerin, savunma tarihinden 5-6 hafta önce başlatılması önerilmektedir.

2- Öğrenci, Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin tamamına uymak zorundadır.  Kişi herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını veya eksiklik olduğunu iddia ederek sorumluluklarından muaf olamaz.