20.05.2023 - 26.05.2023

Editör: Dr. Öğr. Üyesi Elif UZUNAĞAÇ

Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Doç. Dr. Osman Sezgin, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek’e Ziyarette Bulundu

T.C. Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Doç. Dr. Osman Sezgin, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek’e ziyarette bulundu. Yapmış olduğu ziyarette Sezgin, Ahmet Yesevi Üniversitesi’ndeki güncel gelişmeler hakkında Prof. Dr. Şimşek’ten bilgi aldı. İki taraf arasında öğretmen yetiştirme programlarının geliştirilmesi, eğitimde kalite standartlarının yükseltilmesi ve eğitim politikalarının iyileştirilmesi gibi meseler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu sayfa Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 05.06.2023 23:05:18 tarihinde güncellenmiştir.