2014 LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖN KAYIT BAŞVURUSU İÇİN SÜRE UZATILDI!

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına öğrenci alımı başvuru süresi yoğun talep üzerine 17.06.2014 Salı günü saat 15:00‘e kadar uzatılmıştır.  Normal başvuru süresi içerisinde başvuruda bulunamayan, eksik evrak ve onaysız evrak gibi nedenlerle başvurusu iptal edilen adaylar başvuru işlemlerini belirtilen süreye kadar tamamlayabilir.

Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru için tıklayınız.

Aday öğrencilerin bu tarihlerde e-posta adreslerini sık sık kontrol etmeleri, bilgi yönetim sisteminden "Ön Koşul Sağlamıyor", "Eksik/Onaysız Evrak" vb. uyarı e-postası aldıklarında aşağıdaki hususların tümünü yeniden gözden geçirmesi ve gerekirse belge güncellemesi yapmaları önemle rica olunur.

Mezun olmuşlarsa mezuniyet tarihi girmeleri ve mezuniyet belgesi yüklemeleri,

Üniversite kayıt tarihi kısmını doğru olarak doldurmaları,

Yüklenen evrakların birden fazla sayfa ise tamamı olmalı (sadece son sayfa kabul edilmez), hem imzalı-hem onaylı ve mutlaka okunabilir durumda olması hususuna dikkat edilmeli,

Transkriptinizde genel not ortalamasının 4 veya 100 üzerinden görünüyor olması,

Mezun olmayan öğrenciler mezuniyet belgesi alanına hiçbirşey yüklememelidirler.

Fotoğrafların vesikalık formatına uygun olmasına (özellikle arka plana) dikkat edilmeli, başvuru belgenizin resmi evrak olduğu unutulmamalıdır.