ÖĞRENCİ TEMSİLCİ SEÇİMİ HAKKINDA DUYURU

Ülkemizde COVID-19 küresel salgını yayılmasını önlemek için gerekli tedbirler çerçevesinde 2020-2021 akademik yılı güz döneminde öğretim faaliyetlerimiz uzaktan öğretim (çevrimiçi) usulü ile gerçekleştirilmektedir.

13 Haziran 2020 tarih ve 31154 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren “Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri Ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği”nin 5. Maddesinin 1. fıkrası uyarınca 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı içerisinde yapılacak olan Öğrenci Temsilci Seçimlerinin eğitim-öğretimin uzaktan öğretim (çevrimiçi) yapılması ve salgının bölgesel ve yerel seyrine göre, Sağlık Bakanlığı’nın tavsiye kararları ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın yazısı dikkate alınarak yapılmaması Rektörlüğümüzce uygun görülmüştür.