St. Petersburg Devlet Üniversitesi Online Rusça Eğitimi

St. Petersburg Devlet Üniversitesi Dil Bilgisi Test Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Hazırlık Bölümü, 2018'den bu yana yabancı ülke vatandaşı öğrencileri kayıt yaptıracakları Rusça lisans ve yüksek lisans programlarına başarıyla hazırlamaktadır. Şimdiye kadar dünyanın 100'e yakın ülkesinden binlerce öğrencinin eğitim gördüğü Hazırlık Bölümünde, 2021 yılından itibaren yabancı öğrenciler için bir uzaktan eğitim programı da hayata geçirilmiştir. Bu sayede öğrenciler, pandemi şartlarında evlerinden ve ülkelerinden ayrılmadan hazırlık programını tamamlama imkanına kavuşmuştur.

22 Nisan'da çevrim içi formatta Türkçe olarak düzenlenecek bilgilendirme toplantısında St. Petersburg Devlet Üniversitesi Hazırlık Bölümünün çalışma prensipleri, kayıt kuralları, prosedürü ve eğitim olanakları hakkında ayrıntılı bir sunum yapılacaktır. Toplantıya iştirak edecek tüm katılımcılar Hazırlık Bölümü başkanına canlı yayında soru sorabilecekler ve gerçek zamanlı olarak konsültasyon alabilme imkanına da sahip olacaklardır.

Kayıt için: