SÜRE UZATILDI! Katkı Payı ve Online Ödeme Hakkında

Katkı Payı Yatırma Bitiş Süresi 09 Şubat 2016'ya dek uzatılmıştır.

Katkı Payı Yatırma Başlangıç - Bitiş Tarihleri: 11 Ocak-09 Şubat 2016

• Enstitümüz lisansüstü programlarında öğrenim gören öğrencilerden normal öğrenim süresini (tezli yüksek lisans için 6 yarıyıl, doktora için 12 yarıyıl) aşanların katkı payı yatırmaları gerekir. Dolayısıyla tezli yüksek lisans öğrencileri yedinci yarıyıldan, doktora öğrencileri on üçüncü yarıyıldan itibaren katkı payı yatırmaya başlayacaklardır.

• Bahar dönemi katkı payı ödemesi Yapı Kredi Bankası şubelerinden yapılabilir.

• Ayrıca https://harc.marmara.edu.tr/ adresi üzerinden sadece 'Worldcard' özelliği olan kredi kartları ile online olarak yapılabilecektir. Bu ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır. Kredi kartı ile ödeme yapılabilecek bankalara ait bilgiler aşağıda verilmiştir.

Albaraka Worldcard

Anadolubank Worldcard

TEB Worldcard

Vakıfbank Worldcard

Yapı Kredi Bankası Worldcard

Harç borcu bulunan öğrencilerimiz, ilgili dönem içerisinde öğrencilik haklarından yararlandırılamamaktadır. Tezleri ile ilgili de herhangi bir işlem yapamayacaklardır.