22.07.2023 - 04.08.2023

Editör: Dr. Öğr. Üyesi Elif UZUNAĞAÇ

23.07.2023

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Doktora Programlarına Burslu Öğrenci Alımı Başladı.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü öncelikli alanlar burslu doktora programlarına öğrenci alımı başladı.

Ayrıntılı bilgi için tıklatınız.

25.07.2023

Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi’nin Son Sayısı Yayımlandı

Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi’nin (MJSS) son sayısı yayımlanmıştır. (Cilt 12 / Sayı: 3, Temmuz-2023).

Sayı makalelerine bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

02.08.2023

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un Kitabı Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un “Canı Kırgızstandı Kuruunun Bagıtı (İdeoloji)” adlı kitabı yayımlandı. Kitapta, günümüz Kırgızistan’ının tarihi, bugünü ve geleceği hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Kitap, yeni bir Kırgızistan inşa etme fikrinin ortaya çıkışı; devlet ideolojisinin temelinin ana yönleri; ulusal gelenekler, özellikler, gelenekler, kültür, mutfak ve sonuç olmak üzere dört bölümden oluşmaktadır.

Bu sayfa Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 09.08.2023 21:37:38 tarihinde güncellenmiştir.