Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü

Tüm Akademik Personel ve Öğrencilerimizin Dikkatine!

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü tarafından, 17 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14.00 – 15.30 saatleri arasında Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan MERGEN Konferans Salonu’nda (MB 144) Araştırma Destek Programları Başkanlığı hibe fonlarını tanıtmak üzere “TÜBİTAK ARDEB Bilgi Günü” düzenlenecektir.

TÜBİTAK ARDEB destek türleri, başvuru koşulları ve süreçler hakkında bilgilendirme yapılarak kritik hususlar, deneyimler paylaşılacak olup akademisyenlerimizin ve lisans üstü öğrencilerimizin programa dair soruları cevaplanacaktır.

İlgililere duyurulur.

Bu sayfa Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 04.05.2018 16:49:40 tarihinde güncellenmiştir.